Протокол засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку від 23.12.2020

Протокол засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку від 23.12.2020

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА

 РАЙОННА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку

від 23 грудня 2020 р. 

Присутні:

Голова постійної комісії: відсутня

Секретар постійної комісії:Золочівський В.Р.

Члени постійної комісії: Швед Р.Т.,Надорожна Г.Я., Микульчин О.О., Богачова І.В., Музичка П.В., Танчин І.І.,Фіалковський С.Д.

Запрошені: Кохан Н.П.-заступник голови Червоноградської районної ради, Ребрина Л.Я. – керуюча справамиСокальської районної ради, начальник фінансового управління Сокальської РДА Леонова Г .С

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.Про обрання головуючого на засіданні комісії. 

ВИСТУПИВ: Золочівський В.Р та запропонував обрати Шведа Р.Т головуючим на засіданні комісії.

Голосували: 5- за; 0- проти; 3- утрималися.

ВИРІШИЛИ: обрати Шведа Р.Т головуючим на засіданні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку 23.12.2020р

2.  Про затвердження порядку денного ІI сесії 

Червоноградської районної ради Львівської області

VІІІ скликання

ВИСТУПИЛА: начальник фінансового управління Сокальської РДА Леонова Г .С., яка запропонувала затвердити запропонований проект порядку денного виключивши з нього питання « Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2020 рік» та включити питання «Про затвердження районного бюджету Червоноградської районної ради Львівської області на 2021 рік».

Голосували: 8-за.

Вирішили: рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проєкт порядку денного ІI сесії 

Червоноградської районної ради Львівської області

VІІІ скликання виключивши з нього питання « Про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2020 рік» та включити питання «Про затвердження районного бюджету Червоноградської районної ради Львівської області на 2021 рік».

3. Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації.

ВИСТУПИЛА: начальник фінансового управління Сокальської РДА Леонова Г .С., яка надала чітке обґрунтування розпоряджень голови Сокальської РДА

Голосували : 6-за,0- проти, 2 -утрималися.

ВИРІШИЛИ:рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження розпоряджень голови Сокальської районної державної адміністрації».

4. Слухали про проект бюджету районного бюджету Червоноградської районної ради Львівської області на 2021 рік

ВИСТУПИЛА: начальник фінансового управління Сокальської РДА Леонова Г .С., яка , у свою чергу, ознайомила усіх присутніх з дохідною та видатною частиною проекту районного бюджету Червоногоадської районної ради Львівської області на 2021 рік.

 ВИРІШИЛИ: рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект районного бюджету Червоноградської районної ради Львівської області на 2021 рік.

Голосували:7-за, 0-проти, 0-утрималися, 1- не голосував

5. Слухали про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату районної ради.

ВИСТУПИЛА:Кохан Н.П , яка ознайомила комісію з проектом структури та чисельності виконавчого апарату районної ради.

Голосували : 8-за – одноголосно

ВИРІШИЛИ:рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проєктрішення «Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату районної ради».

6. Слухали про кошторис видатків на утримання Червоноградської районної ради Львівської області та її виконавчого апарату на 2021 рік.

ВИСТУПИЛА: начальник фінансового управління Сокальської РДА Леонова Г .С та зачитала проект кошторису видатків на утримання Червоноградської районної ради Львівської області.

ВИРІШИЛИ:рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проєктрішення «Про кошторис видатків на утримання Червоноградської районної ради Львівської області та її виконавчого апарату на 2021 рік»

Голосували : 8-за – одноголосно

7. Слухали про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування Червоноградського району на 2021 рік.

ВИСТУПИВ: Ребрина Л.Я. – керуюча справамиСокальської районної ради, яка детально розповіла про міжнародні проекти транскордонного співробітництва котрі перебувають на завершальних стадіях реалізації і потребують уваги та опіки районної ради , як одної зі сторін учасниць проектів.

ВИРІШИЛИ:рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проєктрішення «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування Червоноградського району на 2021 рік».

Голосували : 7-за,1-проти

8. ВИСТУПИВ: Музичка П.В., який ознайомив присутніх з ймовірними порушеннями у розподілі та перерозподілі кошторисних призначень районного бюджету Радехівської району Львівської області Радехівською РДА.

ВИРІШИЛИ: Звернутися до голови Радехівської райдержадміністрації Львівської області про надання інформації щодо розпоряджень голови Радехівської райдержадміністрації про уточнення показників бюджету Радехівського району на 2020 рік у період з 25.11.2020 по 23.12.2020  .

Голосували : 8-за – одноголосно

Головуючий на засіданні постійної комісії               Швед Р.Т.                                                  

Секретар постійної комісії                                                 Золочівський В.Р.

Related Posts

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології від 22.11.2023

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Enter your keyword