ПРОТОКОЛ засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку від 22.04.2021

ПРОТОКОЛ засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку від 22.04.2021

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА

 РАЙОННА РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку

від 22 квітня 2021 р. 

Присутні:

Голова постійної комісії: Мисак О.І.

Секретар постійної комісії: Золочівський В.Р.

Члени постійної комісії: Танчин І.І, Фіалковський С.Д., Зінов’єв М.О., Микульчин О.О, Музичка П.В., Шліхта В.В.

Запрошені: Порицький А.В. – голова Червоноградської районної ради, голова Червоноградської райдержадміністрації Андрій Дяченко начальник фінансового управління Червоноградської РДА Леонова Г. С., директор КП «Телерадіокомпанія «Сокаль» Сокальської районної ради Львівської області Корінь М.В.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про надання КП «Телерадіокомпанія «Сокаль» Сокальської районної ради Львівської області дозволу на отримання кредитного ліміту на поповнення обігових коштів

ДОПОВІДАЄ: в.о.директора КП Корінь М.В., про критичну ситуацію, котра склалася на підприємстві з виплатою заробітньої плати, чим обгрунтувала необхідність отримання кредитного ліміту у сумі 50000 грн.

Виступив : Музичка П.В ,який закликав депутатів всіляко підтримати дане підприємство та висловив захоплення з приводу якості роботи керівництва КП.

Голосували:8-за; 0- проти; 0- утрималися.

Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про надання КП «Телерадіокомпанія «Сокаль» Сокальської районної ради Львівської області дозволу на отримання кредитного ліміту на поповнення обігових коштів»

2. Про внесення змін до показників районного бюджету Червоноградського району на 2021 рік

ДОПОВІДАЄ: начальник фінансового управління  Сокальської РДА Г.Леонова, зазначила про дохідну та видаткову частину бюджету.

Виступив: Андрій Дяченко, який розповів про ситуацію з працевлаштуванням працівників адміністрації

Голосували: 8-за; 0- проти; 0- утрималися.

Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до показників районного бюджету Червоноградського району на 2021 рік»

3. Про затвердження Програми підтримки органів виконавчої влади Червоноградського району на  2021 рік

ДОПОВІДАЄ: начальник фінансового управління  Сокальської РДА Г.Леонова, яка повідомила про необхідність внесення змін до показників районного бюджету.

Голосували: 8-за; 0- проти; 0- утрималися.

Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Програми підтримки органів виконавчої влади Червоноградського району на 2021 рік»

Головуючий на

засіданні постійної комісії                                  Мисак О.С.  

Секретар постійної комісії                                  Золочівський В.Р.

Related Posts

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології від 22.11.2023

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Enter your keyword