ПРОТОКОЛ засідання постійної комісії з питань комунального майна та інфраструктури від 13.07.2021

ПРОТОКОЛ засідання постійної комісії з питань комунального майна та інфраструктури від 13.07.2021

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА РАЙОННА РАДА

ПРОТОКОЛ

засідання постійної комісії з питань комунального майна та інфраструктури

від « 13» липня 2021 р.

Присутні:

Голова постійної комісії:       Клімов О. О.

Секретар постійної комісії:   Огінський  В. Б.

Член постійної комісії:          Воловенко Г.М.

Сидорко Н.Х.

Дем’янович М.М.

Відсутні: Фенцик С.Б., Пиріг О.Б., Коляда Н.В.

Запрошені: Кохан Н.П., Гоц П.В., Підцерковна Н.І., Корінь М. Ф, Шевчук С.П.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організації Червоноградської районної ради.

2. Про затвердження звіту про роботу Комунального підприємства

Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська районна друкарня»      за 6 місяців 2021 року.

3. Про перейменування Комунального підприємства «Сокальська районна друкарня» Сокальської районної ради Львівської області в Комунальне підприємство «Сокальська районна друкарня» Червоноградської районої ради Львівської області та затвердження Статуту в новій редакції.

4.Про призначення генерального директора Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області.

5. Про підтвердження повноважень.

6. Про затвердження Редакційного статуту Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області.

7. Про затвердження складу редакційної ради Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області.

8. Про затвердження Програми фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази КП ТРК «Сокаль» на 2021 рік.

9. Про затвердження Програми підтримки дорожнього господарства у Червоноградському районі на 2021-2023 роки.
10.Про внесення змін до рішення №8 Червоноградської районної ради Львівської області від 15.12.2020 р.

1. СЛУХАЛИ: затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організації Червоноградської районної ради.

ВИСТУПИВ: Гоц П.В.(щодо порядку призначенняна посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організації Червоноградської районної ради).

ВИСТУПИВ:Клімов О.О. (Сокальською районною радою було прийнято аналогічне положення про призначення керівників комунальних підприємств на умовах конкурсу).

ВИСТУПИВ:Воловенко Г.М. (прописати в рішенні Червоноградської районної ради положення, що рішення Сокальської районної ради про порядок призначення керівників комунальних підприємств втратило чинність).

 ВИРІШИЛИ: рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організації Червоноградської районної ради».

ГОЛОСУВАЛИ: За – 5  , проти – 0, утримались – 0.

2. СЛУХАЛИ: Про затвердження звіту про роботу Комунального підприємства

Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська районна друкарня»      за 6 місяців 2021 року.

ВИСТУПИЛИ: Клімов О.О., Підцерковна Н.І.

ЗАПИТАННЯ:Воловенко Г.М.(щодо суми заборгованості по виплаті заробітної плати).

ЗАПИТАННЯ:Дем’янович М.М. (скільки потрібно коштів для закупівлі обладнання для друку?Рекомендувати керівнику комунального підприємства скласти «бізнес проект»).

ВИСТУПИВ:Воловенко Г.М. (першочергово потрібно погасити заборгованість по заробітній платі).

ВИСТУПИЛА: Кохан Н.П. (рекомендації щодо подальшої діяльності комунального підприємства).).

ВИСТУПИВ:Воловенко Г.М. (рекомендую звернутись до засновника зт про пропозицією виділення коштів для закупівлі обладнання).

ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження звіту про роботу Комунального підприємства Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська районна друкарня»      за 6 місяців 2021 року».

ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0.

3. СЛУХАЛИ: проперейменування Комунального підприємства «Сокальська районна друкарня» Сокальської районної ради Львівської області в Комунальне підприємство «Сокальська районна друкарня» Червоноградської районої ради Львівської області та затвердження Статуту в новій редакції.

ВИСТУПИЛИ: Клімов О.О., Підцерковна Н.І.

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Проперейменування Комунального підприємства «Сокальська районна друкарня» Сокальської районної ради Львівської області в Комунальне підприємство «Сокальська районна друкарня» Червоноградської районої ради Львівської області та затвердження Статуту в новій редакції».

 ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0.

4. СЛУХАЛИ: Про призначення генерального директора Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області.

ВИСТУПИВ: Клімов О.О.

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про призначення генерального директора Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області».

 ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0.

5. СЛУХАЛИ: Про підтвердження повноважень.

ВИСТУПИЛА: Корінь М.Ф.

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про підтвердження повноважень».

 ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0

6. СЛУХАЛИ: Про затвердження Редакційного статуту Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області.

ВИСТУПИЛА: Корінь М.Ф.

ЗАПИТАННЯ:Клімов О.О.

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення  «Про затвердження Редакційного статуту Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області».

 ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0

7. СЛУХАЛИ: Про затвердження складу редакційної ради Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області ВИСТУПИЛИ: Корінь М.Ф.

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення  «Про затвердження складу редакційної ради Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області».

ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0

8. СЛУХАЛИ: Про затвердження Програми фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази КП ТРК «Сокаль» на 2021 рік.

ВИСТУПИЛИ: Корінь М.Ф.

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Програми фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази КП ТРК «Сокаль» на 2021 рік».

 ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0.

9. СЛУХАЛИ: Про затвердження Програми підтримки дорожнього господарства у Червоноградському районі на 2021-2023 роки.

ВИСТУПИВ: Шевчук С.П.

ВИСТУПИВ:Огінський В.Б.(щодо стану дороги в напрямку с.Ульвівок)

ВИСТУПИВ:Клімов О.О.( щодо стану дороги в напрямку с.Острів)

ЗАПИТАННЯ:Воловенко Г.М.(на чиєму балансі перебувають дороги?як фінансуються РДА?).

 ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Програми підтримки дорожнього господарства у Червоноградському районі на 2021-2023 роки».

 ГОЛОСУВАЛИ: За – 5 , проти – 0, утримались – 0.

10. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення №8 Червоноградської районної ради Львівської області від 15.12.2020 р.

ВИСТУПИВ:Клімов О.О., Гоц П.В.

ВИРІШИЛИ:  рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до рішення №8 Червоноградської районної ради Львівської області від 15.12.2020 р.».

Розгляд листів

  • лист Белзької міської ради від 11.05.2021 р. № 574/02-09 щодо передачі комп’ютерів та оргтехніки.

ВИРІШИЛИ:інформацію взяти довідома.

  • лист депутатів Червоноградської районної ради щодо включення в порядок денний питання «Про передачу майна із спільної комунальної власності територіальних громад Чепрвоноградського району у комунальну власність територіальної громади Беплзької міської ради».

ВИРІШИЛИ:  інформацію взяти довідома.

  • лист Червоноградської міської ради від 20.05.2021 р.  №3/23-4155/2-14 щодо передбачення коштів на поточний ремонт доріг загального користування Червоноградської міської територіальної громади. 

ВИРІШИЛИ: інформацію взяти довідома.

  • лист Червоноградської міської ради від 06.07.2021 р. №3/23/5771/1 щодо винесення питання про передачу фельшерсько-акушерського пункту.

ВИРІШИЛИ:рекомендувати включити до порядку денного даного питання.

ГОЛОСУВАЛИ «ЗА» ОДНОГОЛОСНО

Голова постійної комісії                                                              Олександр КЛІМОВ

Секретар постійної комісії                                                          Володимир ОГІНСЬКИЙ

Related Posts

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології від 22.11.2023

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Enter your keyword