ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань комунального майна та інфраструктури від 13.07.2021

ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань комунального майна та інфраструктури від 13.07.2021

ВИСНОВОК

постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань комунального майна та інфраструктури

«13» липня  2021 р.

Комісія вирішила:

1. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організації Червоноградської районної ради».

2. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження звіту про роботу Комунального підприємства Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська районна друкарня»      за 6 місяців 2021 року».

3. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Проперейменування Комунального підприємства «Сокальська районна друкарня» Сокальської районної ради Львівської області в Комунальне підприємство «Сокальська районна друкарня» Червоноградської районої ради Львівської області та затвердження Статуту в новій редакції».

4. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про призначення генерального директора Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області».

5. Рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про підтвердження повноважень».

6. Рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення  «Про затвердження Редакційного статуту Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області».

7. Рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення  «Про затвердження складу редакційної ради Комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Червоноградської районної ради Львівської області».

8. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Програми фінансової підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази КП ТРК «Сокаль» на 2021 рік».

9. Рекомендувати сесії районної ради розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про затвердження Програми підтримки дорожнього господарства у Червоноградському районі на 2021-2023 роки».

10. Рекомендувати сесії районної ради включити в порядок денний сесії, розглянути та підтримати запропонований проект рішення «Про внесення змін до рішення №8 Червоноградської районної ради Львівської області від 15.12.2020 р.».

Голосували : за – одноголосно

Голова постійної комісії                                                                  Клімов О.О.

Секретар постійної комісії                                                          Огінський В.Б.

Related Posts

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології від 22.11.2023

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Висновок постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань промисловості, підприємництва, АПК, земельних відносин та екології

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ВИСНОВОК постійної депутатської комісії Червоноградської районної ради з питань…Read more

Enter your keyword