ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

14 жовтня держава відзначає День захисника України – свято пам’яті про наших звитяжних предків, які ціною своїх життів виборювали право на незалежність і волю; свято вшанування козацької доблесті. Це день вшанування героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України.

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

Велика вдячність і повага всім тим, хто сьогодні стоїть на захисті миру та боронять кордони нашої Батьківщини. Схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за рідну землю. Низький уклін всім землякам, хто захищав та продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

Від імені Червоноградської районної ради щиро й сердечно вітаємо Всіх з Днем захисника України! Бажаємо міцного козацького здоров’я та бадьорості духу, невичерпної енергії та незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки.

Щастя та мирного неба над головою усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

Голова Червоноградської районної ради Андрій Порицький,

заступник голови районної ради Наталія Кохан

Related Posts

Enter your keyword