ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Червоноградської районної ради

«Про затвердження Положення про порядок

передачі в оренду майна спільної комунальної власності територіальних громад Червоноградського району та Методики розрахунку орендної плати і  пропорції її розподілу» і аналізу регуляторного впливу.

         

           Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Червоноградської районної ради «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна спільної комунальної власності територіальних громад Червоноградського району та Методики розрахунку орендної плати і  пропорції її розподілу» 21.02.2022 року.

Метою проєкту регуляторного акта є:

виконання приписів Закону України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна»;

створення універсальних документів, якими керуватимуться сторони договірних орендних відносин;

встановлення єдиних вимог до оформлення договірних відносин у сфері оренди комунального майна, визначених Законом України 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна».

Повний текст проєкту регуляторного акта та відповідний аналіз  регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб сайті Червоноградської районної ради (https://chgrr.lviv.ua)  у розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення за адресою: вул.Шептицького, 26, м. Сокаль, 80001 (відділ юридичного, організаційного та інформаційного забезпечення діяльності ради) або в електронному вигляді на електронну пошту: chg.rrada@gmail.com, з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

Related Posts

Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна спільної комунальної власності територіальних громад Червоноградського району та Методики розрахунку орендної плати і пропорції її розподілу

Поширити на Facebook Поширити на Twitter ЧЕРВОНОГРАДСЬКА  РАЙОННА  РАДА ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ     сесія _VІІI_скликання Р…Read more

Enter your keyword