Вітання з Днем Української Державності!

Вітання з Днем Української Державності!

Вітання з Днем Української Державності!

       

Шановна громадо Червоноградського району!

Від імені Червоноградської районної ради щиро вітаю Вас із Днем Української Державності.

      28 липня 2022 року ми вперше відзначаємо це свято, в якому є вся тисячолітня історія багатомільйонного українського народу, десятків поколінь зі своєю мовою, звичаями, традиціями, культурою. Цей день припадає вже на шостий місяць війни з російським загарбником, який завжди не визнавав Україну, як самостійну та незалежну державу. Тому наш народ, впродовж багатьох століть, відчайдушно бореться за свою землю та свободу. І сьогодні українці мужньо дають відсіч ворогові, який  хоче нав’язати нам свою історію і свою державність.

        Історія української державності тривала і важка. Часом нестерпно трагічна. Але прагнення до свободи – завжди дає нам наснагу і силу залишатись собою і показувати всьому світу, що Україна – суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та свою незалежність. 

      День Української державності – це не просто дата. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, які боролися за свою країну та її майбутнє. Сьогодні ми відзначаємо це свято із присмаком війни та героїзму. Щодня, через жертовність наших воїнів, невтомність волонтерів, через велику любов до своєї країни ― ми міцніємо і утверджуємося, як нація. Українці стали символом незламності, бо ми знаємо ціну незалежності та права бути вільним народом.

        Від імені Червоноградської районної ради я бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та благополуччя. Нехай кожен солдат повернеться додому живим, а на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Вірю у нашу спільну перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Голова районної ради Андрій Порицький,

заступник голови ради Наталія Кохан, депутатський корпус

Related Posts

Enter your keyword