Керівництво Червоноградської районної ради відвідало гміну Дорогичин Республіка Польща.

Керівництво Червоноградської районної ради відвідало гміну Дорогичин Республіка Польща.

Керівництво Червоноградської районної ради відвідало гміну Дорогичин Республіка Польща.

19 – 21 жовтня керівництво Червоноградської районної ради побувало із робочим візитом в Республіці Польща. В місті Дорогичин, голова районної ради Андрій Порицький, заступник голови ради Наталія Кохан та радник голови райради Галина Крук взяли участь в міжнародній освітній конференції, яка проходила в межах міжнародного проєкту «Єднає нас Буг – утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів». В її ході учасники обговорили подальшу реалізацію вищеназваного проєкту в сучасних умовах, які спільні кроки необхідно зробити для збереження  унікального природного спадку річки Західний Буг.

Окрім того, делегація з Червоноградського району відвідала всі об’єкти, які були облаштовані на території гміни Дорогичин в межах міжнародного проєкту «Єднає нас Буг».

«Візит до Польщі був плідним і результативним. Всі досягнуті домовленості незабаром можуть вилитися в конкретні корисні справи для громади Червоноградського району, передбачені міжнародний проєктом», – зазначили представники делегації Червоноградського району.

Додамо, що проєкт «Єднає нас Буг – утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів» реалізовується гміною Дорогичин (Республіка Польща), та Червоноградською районною радою Львівської області (Україна). Він є унікальним і має дуже важливу мету – показати особливості нашого краю, а також чарівну і водночас «дику» річку Західний Буг. Завдання, які ставлять перед собою реалізатори проєкту, будуть направлені на розвиток туристичної галузі, залучення підприємців та місцевих громад до розвитку територій.  Що не менш важливо, партнери проєкту зміцнять співпрацю, разом вирішуючи спільні проблеми. Окрім того, новий  байдарковий мар­ш­рут, що пролягати­ме через прикордонні території України та Польщі, дасть змогу людям, які люблять природу, відкрити для себе красу річки Західний Буг.

Related Posts

Enter your keyword