День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Дорогі ветерани!

Від імені Червоноградської районної ради щиро вітаю вас з професійним святом ─ Днем Збройних Сил України!

   Сьогодні День Збройних Сил України ми зустрічаємо в тяжких умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких є і наші земляки героїчно захищають нашу Батьківщину. Саме у цей складний час ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Боєздатні Збройні сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців. Разом, за короткий період ми змогли збудувати нову Українську армію. Національну. Патріотичну. Відважну.

   Українські військовослужбовці – наші захисники, надія і опора, хранителі спокою та мирного неба над головою. Завдяки Вашій мужності ми маємо можливість спокійно жити і працювати на мирній частині України. Ви стали для своїх родин і своїх земляків надійним щитом від ворога і грізною зброєю проти ворога.

    Сьогодні ЗСУ – це вже не просто абревіатура – це символ сили і мужності, за яким захоплено спостерігає світ, і від якого тікає, кидаючи техніку, «друга армія світу». Українське військо стало національною гордістю, гарантом безпеки України.

    Переконаний, що ця важка боротьба, увінчається ПЕРЕМОГОЮ України. Й інакше бути не може – вільних людей не скорити.

    У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради вільного майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль.

    Низький уклін та слова подяки за доблесну службу всім військовослужбовцям, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Щиро бажаю нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!  

Слава Україні! Слава її захисникам!

Голова районної ради Андрій ПОРИЦЬКИЙ

Заступник голови районної ради Наталія КОХАН

Related Posts

Enter your keyword