XV чергова сесія Червоноградської районної ради VIII скликання

XV чергова сесія Червоноградської районної ради VIII скликання

XV чергова сесія Червоноградської районної ради VIII скликання

      2 лютого відбулась п’ятнадцята чергова сесія Червоноградської районної ради 8 скликання. В роботі взяли участь 24 депутати районної ради.

       Засідання розпочали вшануванням хвилиною мовчання Героїв України, які загинули у війні із російським агресором.

      На розгляд сесії, відповідно до розпорядження голови районної ради, було запропоновано 18  питань порядку денного.

      Депутати заслухали звіти про діяльність за 2022 рік:  голови Червоноградської районної ради,  керівників комунальних підприємств «Телерадіокомпанія «Сокаль» і «Сокальська районна друкарня», а також інформацію щодо використання коштів районного бюджету та  про діяльність Червоноградської окружної прокуратури.

     Районними обранцями було ухвалено ряд питань, а саме: затверджено план роботи Червоноградської районної ради на перше півріччя 2023 року;  Положення про списання майна, що належить до спільної комунальної власності Червоноградського району; про включення комунального майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Червоноградської районної ради, що підлягають передачі в оренду з проведенням аукціону; про безоплатну передачу легкового автомобіля Белзькій територіальній громаді та безоплатну передачу легкового автомобіля Радехівській територіальній громаді; про встановлення умов оплати праці голові районної ради та заступнику голови райради.

     Також затверджено проєкти землеустроїв щодо встановлення меж сіл Реклинець та Стремінь Великомостівської міської ради. В ході сесії депутати підтримали  звернення до Президента України та Верховної Ради України  щодо повернення до Верховної Ради України з пропозицями (накладення вето) проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо реформування сфери містобудівної діяльності.

Related Posts

Enter your keyword