День українського добровольця

День українського добровольця

День українського добровольця

Щороку, 14 березня відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом серця, стали на захист Батьківщини і боронять рідну землю від загарбників.

Подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжньої мужності, щирого патріотизму  та героїзму людей, які захищають Україну, її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Нині, в надзвичайно відповідальний час для держави, український народ з особливою увагою дивиться на своїх Героїв. Діти народу, українські воїни, для них захист рідної землі – найвища честь, покликання, обов’язок.

Висловлюємо  велику вдячність добровольцям, а також усім захисникам, які сьогодні сміливо захищають  гідність рідної країни. Сердечно дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, вірно і віддано виконує свій громадянський і військовий обов’язок, мужньо протистоїть російській агресії.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, щастя, благополуччя, всіляких щедрот життя, швидкої Перемоги та щасливого повернення до власних домівок! Нехай глибока людська вдячність та пошана і надалі супроводжують Вас у цій благородній справі, а любов та підтримка рідних завжди будуть надійними оберегами.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися до рідного дому. Вони тримають небо над нами й назавжди залишаться в наших серцях! Вічна їм пам’ять!

Слава Україні!

 Слава Нашим Героям!

                                                                                              Голова Червоноградської районної ради Андрій  ПОРИЦЬКИЙ

                                                                                      Заступник голови Червоноградської райради Наталія КОХАН

Related Posts

Enter your keyword