XVI cесія Червоноградської районної ради

XVI cесія Червоноградської районної ради

XVI cесія Червоноградської районної ради

 25 травня відбулась шістнадцята чергова сесія Червоноградської районної ради восьмого скликання. В роботі взяли участь 26 депутатів районної ради.

       Засідання розпочали вшануванням хвилиною мовчання Героїв України, які загинули у війні із російським агресором.

      На розгляд сесії, відповідно до розпорядження голови районної ради, було запропоновано 10 питань порядку денного.

       Районними обранцями було ухвалено ряд рішень, а саме: планування діяльності Червоноградської районної ради на друге півріччя 2023 року;  про затвердження списку присяжних для Сокальського районного суду Львівської області; про скасування рішення районної ради №165 від 18.10.2022 року щодо вилучення з оперативного управління комунального майна КП «Архітектурно-планувальне бюро».

     Також затверджено проєкт землеустрою щодо зміни та встановлення меж села Діброва Белзької міської ради Червоноградського району Львівської області. В ході сесії депутати підтримали  звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України  щодо списання заборгованості із сплати ЄСВ на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

    Депутати заслухали інформацію фінансового управління Червоноградської військової районної адміністрації щодо використання коштів, виділених на реалізацію загальнорайонних програм у 2022 році.

     На сесії було ознайомлено депутатів з головою Всеукраїнського товариства «Рідна школа» П.Сікорським та представлено нового керівника Червоноградського районного відділу поліції  у Львівській області Ігоря Підлужного.

Related Posts

Enter your keyword