Вітання керівництва Червоноградської районної ради з Днем Збройних Сил України

Вітання керівництва Червоноградської районної ради з Днем Збройних Сил України

Вітання керівництва Червоноградської районної ради з Днем Збройних Сил України

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ВЕТЕРАНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

      Від імені Червоноградської районної ради сердечно вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України – святом мужності, звитяги та національної гідності українського воїнства!

    Це свято має особливе значення. Адже Україна вже не один рік зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність і соборність. Саме на Вас покладають надії мільйони українців, які мріють про мир, процвітання країни та її славу!

     Загартовані в боях із російським агресором, українські воїни щодня демонструють стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до перемоги.

    Ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив і боронить Незалежність та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, з честю виконує покладений на нього конституційний обов’язок із захисту Вітчизни. Ми вдячні всім, хто захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом!

      Вічна пам’ять і слава героям, полеглих у боях за незалежність та територіальну цілісність України!

      З нагоди свята бажаємо Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нових перемог та звершень у благородній справі служіння Вітчизні. 

      Також висловлюємо особливі слова вдячності родинам всіх військовослужбовців, що підтримують своїх синів та доньок, які присвятили своє життя військовій службі.

      Бажаємо всім миру, здоров’я, успіхів і добробуту!

Слава Збройним Силам України!

З повагою, голова Червоноградської районної ради Андрій Порицький

Заступник голови районної ради Наталія Кохан

Related Posts

День вишиванки

День вишиванки

Поширити на Facebook Поширити на Twitter День вишиванки – свято традиційного українського одягу. Вишиванка – це…Read more

Enter your keyword