Вітання з Днем місцевого самоврядування!

Вітання з Днем місцевого самоврядування!

Вітання з Днем місцевого самоврядування!

Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

    Щиро вітаємо всіх, хто працював і працює у сфері місцевого самоврядування! Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, які в нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами територіальних громад.

     Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до громадян ланка влади. До нас перших люди йдуть зі своїми питаннями, надіями та сподіваннями. І саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування залежить добробут та майбутнє Червоноградського району. Поступово ми робимо певні кроки, долаючи труднощі, набуваємо цінного досвіду та вирішуємо гострі питання жителів нашого краю.

          У цей день особливі вітання для ветеранів місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай Ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.  

      Сьогодні, на депутатів Червоноградської районної ради, покладена велика відповідальність – представляти інтереси виборців, котрі довірили нам приймати рішення в інтересах району. Тож у цей святковий день зичимо усьому депутатському корпусу мудрості, єдності, виваженості і далекоглядності. Сподіваємось, що й у подальшому ми зможемо змінювати Червоноградський район на краще, варто лише співпрацювати пліч-о-пліч заради спільної мети.

     Бажаємо всім миру, здоров’я, подальшого процвітання, реалізації всіх починань, добробуту та злагоди!

      Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення та нових ідей для процвітання України!

З повагою, голова Червоноградської районної ради Андрій Порицький,

заступник голови районної ради Наталія Кохан

Related Posts

День вишиванки

День вишиванки

Поширити на Facebook Поширити на Twitter День вишиванки – свято традиційного українського одягу. Вишиванка – це…Read more

Enter your keyword