Червоноградський район відсвяткував першу річницю

Червоноградський район відсвяткував першу річницю

Червоноградський район відсвяткував першу річницю

18 липня в селищі Добротвір, Червоноградського району відбулося свято  «7 громад – один район «ЧЕРВОНОГРАДЩИНА ПРЕЗЕНТУЄ».  На урочистості завітало чимало гостей, представники влади Львівської області, нового району, територіальних громад, депутати різних рівнів, творчі колективи, військові, народні майстри тощо.

На початку свята усіх присутніх привітали голова Червоноградської районної ради Андрій Порицький, голова Червоноградської райдержадміністрації Андрій Дяченко, голова Львівської ОДА Максим Козицький, голова комісії Львівської обласної ради з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Микола Іщук, голова Добротвірської селищної ради Тарас Келеберда та інші.

Зокрема, очільник району Андрій Порицький відзначив, що ми всі творимо історію нового району і якою вона буде, залежить він наших спільних дій: «Ще 5 років тому, ніхто не думав, про можливість існування Червоноградського району. А сьогодні, ми вже відзначаємо його першу річницю. Я дуже радий жити в цей час, коли ми творимо історію нової громади. Сподіваюсь, що наші діти та онуки будуть гордитись тим, що ми зробили.»

На фестивалі «ЧЕРВОНОГРАДЩИНА ПРЕЗЕНТУЄ» свої досягнення та здобутки презентували сім громад, які увійшли до Червоноградського району. Кожна локація була яскрава і змістовна, із представленням іміджевої продукції.

Паралельно відбувались показові виступи кінологів Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України міста Великі Мости, каратистів та осередків скаутської організації молоді територіальних громад Червоноградського району. На сцені виступали мистецькі колективи територіальних громад району.

В ході свята також був розіграний Кубок Червоноградського району з футболу серед гравців 2009-2010 років народження. Перемогли футболісти «Дитячий ФК Арсенал-Сокаль».

Related Posts

Enter your keyword