Співпраця з благодійним фондом молодіжної ініціативи “Надія”

Співпраця з благодійним фондом молодіжної ініціативи “Надія”

Співпраця з благодійним фондом молодіжної ініціативи “Надія”

Нещодавно заступниця голови Червоноградської ради Наталія Кохан взяла участь у зустрічі з  командою благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія». Благодійний фонд з гуманітарною місією відвідав Сокальську та Радехівську районні лікарні, а також  Львівську інфекційну лікарню.  Медичні установи отримали засоби індивідуального захисту, медичні препарати, ортопедичні матраци для лікарняних ліжок та  багатофункціональні інвалідні візки. Такі візки вкрай необхідні не лише особам з інвалідністю, а й військовослужбовцям, які проходять реабілітацію.

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» вже більше року працює над забезпеченням медичних закладів необхідною допомогою, також надають підтримку Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, біженцям, населенню з деокупованих територій України, незахищеним верствам населення,  дітям, людям з інвалідністю, одиноким матерям , опікунам, багатодітним сім’ям.

Лише за останні кілька місяців благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» доставив у шпиталі прифронтових областей Донецької, Харківської, Миколаївської, Дніпропетровської, Херсонської областей велику партію обладнання та медичного вантажу, зокрема швидкі, нові апарати УЗД, МРТ, КТ, багатофункціональні ліжка, операційні набори, столи, стерилізатори, ортопедичне приладдя, апарати для швидкого загоєння ран, генератори, станції «Starlink».

Заступниця Червоноградської районної ради Наталія Кохан наголосила, що це перша співпраця з благодійним фондом, подякувала команді за надважливу місію. Протягом зустрічі було обговорено подальшу допомогу, яку благодійний фонд може надати і для інших відділень лікарень нашого району, зокрема щодо співпраці у реалізації поточних ремонтів. Наталія Кохан зазначила, що лікарні зараз стали важливим місцем, де військовослужбовці отримують першу медичну допомогу та проходять реабілітації. Тому  вкрай необхідно звертати увагу на всі медичні заклади країни та всіляко залучати благодійні організації до співпраці у покращенні умов перебування пацієнтів в медичних закладах та допомагати медикам врятувати якомога більше життів наших захисників.

Related Posts

Enter your keyword