Допомога малому й середньому бізнесу Львівщини та Волині

Допомога малому й середньому бізнесу Львівщини та Волині

Допомога малому й середньому бізнесу Львівщини та Волині

Матеріали щодо навчальної програми для мікро-, малого та середнього бізнесу у Львівській та Волинській областях, спрямованої підтримати відновлення та структурні зміни у вугільних регіонах України під час економічних викликів та руйнувань, спричинених війною.

Напрям “Підприємці” проєкту Just Transition through Entrepreneurship надає підтримку бізнесам, які вже працюють, для підвищення їхньої стійкості та відновлення задля адаптації до структурних змін та викликів, спричинених війною, у вугільних регіонах Львівщини та Волині.

Заявки на програму приймаються до 31 березня, а більше про неї можна дізнатися на нашому сайті за посиланням.

У доданих файлах ви знайдете більш детальну інформацію про переваги програми та на яких учасників спрямована. Крім того, ми додали візуальні матеріали із запуску проєкту, готові до використання у соціальних мережах.

Також додаємо посилання на анонси в наших соціальних мережах, якими ви можете поділитися з вашою спільнотою: FacebookInstagram та LinkedIn.

Також хотіли б повідомити вам про інформаційну сесію щодо заповнення заявки на проєкт, яка відбудеться у четвер, 21 березня. Під час сесії учасники зможуть поставити свої запитання та отримати підтримку щодо заповнення заявки в реальному часі.
Реєстрація за посиланням – https://bit.ly/3veu5Vh


Проєкт “Just Transition through Entrepreneurship” реалізується неприбутковою організацією enpact за дорученням Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH від імені Федерального міністерства економіки й захисту клімату Німеччини (BMWK) у рамках програми “Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України та зелене відновлення енергетичного сектору в Україні” (Just Transition & Energy Sector Recovery Ukraine).

Дякуємо Вам, і залишаємося на зв’язку.

З повагою,

Роксолана Тодощук

Related Posts

Enter your keyword