Наталя Кохан привітала юристів із професійним святом!

Наталя Кохан привітала юристів із професійним святом!

Наталя Кохан привітала юристів із професійним святом!

8 жовтня, згідно з Указом Президента України від 16.09.1997 року, відзначається День юриста. Напередодні професійного свята працівників Червоноградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги привітала заступник голови Червоноградської районної ради Наталя Кохан.

Бажаючи усім служителям Феміди успіхів на ниві юриспруденції, відданого служіння інтересам України та її громадян, Наталя Кохан наголосила, що бути юристом – це почесно і відповідально. “Адже саме Ви покликані захистити людину від беззаконня та відновити справедливість. Ви щоденно допомагаєте людям вирішити найскладніші й часто доленосні проблеми. Тому хочу побажати і далі вірно служити інтересам України та її громадян. Зичу усіх життєвих гараздів, міцного здоров’я, особистого щастя, родинного добробуту, плідної праці та успіхів на благо закону й справедливості у нашому краї та в державі“.

Заступник голови районної ради вручила кращим працівникам та колективу Червоноградського місцевого центру із надання безоплатної вторинної правової допомоги грамоти за забезпечення надання якісних правових послуг мешканцям Червоноградського району та дієву співпрацю із органами місцевого самоврядування.

Долучились до привітань юристів і вихованці Червоноградської гімназії №5.

Related Posts

Enter your keyword